gerakkan bby 19week

Saya dah masuk 19week and ank first..ada yg ckp 19week dah boleh rasa gerakan bby tetapi adakah yg saya rasa keras bhgian kiri kejap ke kanan kalau saya kerap bangun duduk dan baring jika saya ubah posisi tidur tu, ada laa gerakan bby saya erkk???😅

1 Trả lời

bukan puan. Itu perut cramp namanya. Gerakan bayi itu banyak. Seperti dia berubah posisi atau menendang. Jika bayi dah besar sikit memang Kita boleh nampak biasanya dia bergerak pada perut Kita. nampak seperti tepukan pada air 😊