gerakan baby

hai moms,, nak tanya, normal ke klau belum rasa gerakan bby wlau pun dah 21w 3d ,, sbelum ni ada rasa tpi x jelas, masih ragu² lagi gerakan bby atau bukan, anak first dlu 4 bulan dah rasa dah aktif sngt .. ni 2nd bby mcm lmbat je.. biasa brapa minggu bru dpt rasa bby tendang eh? risau 🥺#ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

normal awak..stiap org xsama..jadi awak jangan risau ok..sy anak first 14+ dah dapat rasa bby gerak2..skrang kandungan ke2 19week tepat2 baru rasa..sy sma awak 21week 3hri🥰

2y trước

syukur lah lega ckit hati ni, wahhh, yeke awk,, sma la due kite kn?

normal .kiraan pun untuk 28 mnggu ke atas . ada gerakan tu cuma kta je xprsan . 🥰

2y trước

lega ckit hati ni,, tq sis