Firstbaby .. 37weeeks

Nak tanya .. kalau lepas bersalin buku baby kita dapat dari hospital atau klinik ya? Dan kalau suami nak pergi klinik bagi tahu yg kita dah bersalin kena bawak sekali buku pink ke ya? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Buku baby dapat dari hospital, rasanya nk inform klinik boleh berhubung dgn nurse terus (kalau ada spesifik nurse yg jaga utk kwsn perumahan puan misalnya)

Buku baby dpt dri hsptl.. Lepas tu bru awk g klinik berdekatan utk check up baby.. Jgn lupa bawa buku baby & buku pink awk utk rujukan klinik