bagi tips Demam hamil dh 25minggu

Assalmamualikum mummy2 dy dh hamil 2minggu..dlm sebulan nie tahan ja antibodi ada org demam selsema batuk..tetiba hari ini bdn rasa mengigil panas..kepala penin batuk bekahak...boleh tak bagi tips camna nak rawat kan mengandung tak boleh mkn ubat

1 Trả lời

Pergi KK yg sis slalu pergi checkup baby, jumpa doctor bgtau demam. Nanti doctor akan bg ubat. Ada je ubat utk ibu mengandung. Kalau xnk mkn ubat, kerapkan mandi dan byk minum air masak.

5y trước

tq sis nanti sy pergi cek up kat sana