bayi 10bulan demam

ada tak tips untuk sembuhkan demam bayi .. dah 6hari demam , batuk , selsema .. time petang okay je main semua .. bila malam je terus badan panas menangis ii taknak tidur .. dh ada bagi ubat demam , n kalau panas sgt ada ubat masuk bontot tu .. ada yang tahu tips ii pulihkan dari demam , batuk dan selsema ? dh sapu garlic balm jugak masih selsema lagi

2 Các câu trả lời

awak ada bawa ke klinik tak?, maybe kena on antibiotik kot. sbb anak saya pernah jadi mcm tuh, doktor bagi ubat baru okay. tapi saya ada ikthiar buat rendaman lemon dgn epsom salt .

Mandikan air lemon sis..