Selsema batuk baby 7 bulan

Nak tanya, anak saya dah lama selesema dan batuk berkahak, anak saya hantar taska , memang stiap kali hantar msti selsema batuk, sampai sekarang belum baik, plus dngn musim demam skrg, ksian bila dengar dy batuk mcm org tua, ada tips x atau ubatan yg mujarab.

1 Trả lời

try guna spray sterimar kmudian sedut hingus anak guna nasal aspirator selepas guna spray sterimar . in shaa Allah nnti hingus anak pun berkurangan lepas sedut dan guna sterimar ni bgus hingus cpt kering.....dgn bg anak makan buah yg kaya dgn vitamin c ...tuk build the antibody...mg anak puan cpt sembuh...dan dpmudahkan segalanya..aamiin..

2y trước

boleh share x buah yg ada vitamin c yg puan bgi anak puan makan, yg nmpk la perubahan bila makan buah tu..hehe