period xteratur

Assalamualaikum..sy mengalami masalah period tidak teratur..dan skg sy masih belum datang period..jd sy xtau sama ada sy pregnant atau x...sbb sy x bole nk kira mengikut tarikh mula dan terakhir period...skg pun sy slalu mengalami sakit perut,sengal at abdomen dan breast sakit...adakah sy pregnant?

2 Các câu trả lời

Blm Lg..takut nk wt upt...takut mengecewakan sbb encik hubbY terlalu berharap

5y trước

iya sis setiap kali kita nk kenangkan nasib kita ada lagi nasibnya yang kurang dari kita walaupun sis 4tahun, ada org lagi lama juga, in shaa Allah ada rezekinya jika tiada di dunia, rezeki di akhirat sis tapi sis boleh usaha melalui pemakanan makan sunnah atau apa apa produk yang bantu dari segi dalaman perbetul hormon stabilkan ke, acid folic kena makan bila rancang nk hamil

dh check upt ???