Assalamualaikum,sy nk tnye..ade x ibu2 pnh jd mcm sy..lg 4 ary nk period trun spotting coklat?

Adakah sy pregnant?

2 Các câu trả lời

Jgn test dah sis, hanya mula test bila period dah lewat. Kalau saya, saya tunggu lewat seminggu baru test. Jimat duit dan tak de stress sgt. Period saya selalu mula dgn spotting coklat dan pink sikit, lepas turun darah merah dah. Spotting coklat tak semestinya sbb penempelan. Sy masa pregnen tak de pun spotting coklat penempelan. Spotting masa pregnen mungkin bahaya tau. Saya kena ambik duphaston sbb spotting coklat masa minggu 6.

Check UPT dulu. Cari yang ada high sensitivity level. Clearblue ada yang boleh test 6 hari sebelum delay period.

1y trước

Nak test sebelum delay period perlu test guna urine pertama awal pagi. Saya test guna clearblue 4 hari sebelum period. Takpe awak tunggu period delay, nanti awak test semula.