Sakit Breast

Assalammualaikum...sy pregnant 7minggu..normal ke sakit breast mcm nak period? Sebelum ni, kalau nak period sy mesti sakit di breast dan sakit tu hilang selps period.. Tapi bile pregnant, sakit tu x hilang menyebabkan sy tidak selesa..

6 Các câu trả lời

Normal sis klw sakit breast awal2 tu sis, tambah2 dekat area puting tu, lama2 dia hilg

Aah normal. Sy dh 8 weeks now tp sakit breast tu awal lg rasa. Dr 4weeks lg kot.

normal sgt sis.. kekdg rasa nk bergaduh dgn suami kalau dia lggr hahahaahah

Normal je sis. Kdg2 bergesel dgn tuala mamdi pn pedih rasanya.

normal sis

Normal