bantu saya

Assalamualaikum..sy dh bkwin 2thun ..nk brtnya kt sapa yg ada pengalamn bole ke sy bersalin hospital kerajaan.?sy tiada sijil nikah..hnya ada sjil nikah thailand..lps bersalin bru nk dftr..kwn sy ckp xboleh bersalin kt sptl kerajaan nt jkm amek anak sbb anak tu x sah trf sbb x da sjil nikah..slma ni sy checkup dan buka buku pink kt klinik swasta dan bcdng nk bslin kt swasta tp bru2 ni rumah sy dirompak dan sume duit utk sy bersalin dan denda utk dftr nikah nt smua hbs..skg dh 39mggu sy tkt nk ke sptl klu trun tnda..

9 Các câu trả lời

Bwk je sijil nikah thailand tu sis. Jgn risau, takde apape tu