buku pink

Assalamualaikum ibu2 smua........sy skrg xtau nk luah kan mcm mneee dekt ibu2 smua.....sy skrg da preggy 6 bulan tahun ni tpi buku pink xbuat agi sbb sy tngah preggy ank luar nikah pstu sy pon bkn warganegara kt sini ........mcm mn sy nk buat buku pink klu sijil kahwin xde pstu ic xde.....sy buntu sesangat mcm mn nk buat buku pink klu xde surat nikah dngn ic ....sbb sy cuma pegang surat beranak merah iaitu bukan warganegara .....harap ibu2 smua bantu sy mcm mn sy nk wat buku pink tpi laki sy bertanggujawab nk anak ni die pon tnga fikir mcm mn sy nk buku pink da tmpt mn untuk sy bersalin anak pertama ni...sy kesian tngok laki sy asyik memikir kn psl bende ni je smpi die mkn pon xterjaga.....sy harap ibu2 smua bgi bantuan dan sokongan kt sy supaya sy kuat untuk hadapi smua ini....assalamualaikum.....

1 Trả lời

Pergi ke klinik kesihatan berdekatan rumah.. (kalau nk murah), tp jika ade duit lebih sikit boleh ke klinik swasta ibu anak.. situ boleh bukak buku pink tp dlm 200++ sbb ade test byk kena buat.. all da best sister.. dont worry Allah will always help you.

5y trước

Boleh ke sis klu mcm tu?