Nak bersalin di hospital swasta tpi mengandung nak luar nikah

Sy nak tnye klu nk bersalin kt swasta kebajikan ambek anak kite x? Diorng tahan kite x?

2 Các câu trả lời

boleh je bersalin di kerajaan, jkm tak kan ambik anak kite melainkan awak bawah umur atau keluarga awak yg mohon dgn jkm. bergantung juga pada report doctor. diswasta kena siapkan duit deposit beribu jugak. ape2 bincang dgn doctor dulu..

depends..rasa mcm tak. tp sedia cash rm20k in case emergency czer.