rasa takut

Assalamualaikum..selamat pagi..ada tak sape2 mcm saya..cek upt positif..tapi takut nak buat scan..sebab sy ada penglaman bln 4aritu.. scan tapi xnampak ape2..brape ari pastu keguguran.. kalini sy mcm takut lah nak pegi chek..takut sedih dgr jwapan dr doc....#sbenarnya perasaan sy teruja cmpur takut.. setiap kali sy ulng2 test upt...??

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Sis cek la upt tu sampai dag rasa betul2 preggy. Naik terang2 dabeline dia. Rasa dah sedia sis boleh pi scan. Doa baik2. InshaAllah kalini berjaya. Semoga dipermudahkan sis 🥰