Tolong jelaskan..?

Assalamualaikum..?Saya nak tanya..saya ada baca 1 artikal kita kena bersama suami 5 hari sblm hari ovalasi..saya kurang jelas dgn itu..apa mksud nya ya?maaf saya bru shaja kahwin..so kurang ilmu bab2 mcmnie.. try to get pregnant too?

2 Các câu trả lời

Tiap bulan perempuan dgn kitaran haid normal akan ada waktu subur.. Atau ovulasi. Selalunya 1/2 minggu selepas period. Cuba tgk tanda2 kt artikel ni. https://my.theasianparent.com/waktu-subur-suami-isteri

5y trước

Terima kasih utk info😍