Effected ke bila bersama suami?

Maaf saya nak tanya about this topic. Biasa preggy mommy week ke berapa baru boleh bersama suami. Saya rasa takut nak bersama takut effect apa apa. #firstbaby so banyak sangat ilmu kena amik tahu & belajar

2 Các câu trả lời

saya masa tm1 pun dah bersama. just monitor afterwards, if ada keluar discharge/spotting/bleeding, better check kat klinik. posisi bersama pun kena yang sesuai dengan preggy mommy, boleh google safe position.

3rd tri. Sbb 1st & 2nd sy alahan dgn suami 😂