xde susu

Assalamualaikum.. sy nk tny normal k kalo 35 mggu, tp sy rsa mcm xde susu lg.. bimbang plk rasa

xde susu
12 Các câu trả lời

Jgn risau , kalau pergi kelas ibu menyusu . Doktor yg ajr tu dia ckop . Semua ibu mengandung ad susu bdn . Mula2 mmg sikit tpi klau kita byk menyusukn bby susu akn bertmbh . Tips :- 1. Set kat mind yg kita nk menyusu ank (bk bgi kt dia smpai umur 2 thun 2.bykkn mkn kumar dan minum air masak

Normal je: sy sampi dh 3 hari bersalin dh selesai urut baru keluar susu tu pun pump 2oz tk sampi. Lepas hari ketiga lama lama baru ada susu. Sampi skg sebelah saja pump boleh dpt 5oz baru sebelah😂 pump 2-3jam skali

Badan individu berbeza sis. Sy ada tanya juga dkt dr. Dr bagitau bila baby start hisap puting payu dara baru akan start ada susu. Itu pun ada org lepas seminggu baru susu keluar. Kena rajin breast feed baby katanya

Normal sis..lps bersalin susu tu akan keluar..jgn keluarkan dulu susu pertama sebelum bersalin ye..susu tu la yg baby perlukan sangat2 (colostrum)

Bg sy baik ank sulong atau ank yg keberapa pon kite tgh prgnant...kene selalu picit dan trik puting tetek supaya nnt bila baby dah kuar dia snang

Mcm sya.. Skrg da 35week 5day pun msih tk kluar susu lgi.. Hrap2 nty lepas brsalin je trus ade.. 😔😔

Normal sis..stgh lepas lahir bru ada.. Enjoy journey je sis, jgn stress and tlebih fikir

Takpe puan. Nanti lepas bersalin in shaa Allah ada je susu.

Kalau boleh g berurut dlm sminggu sebelum due lg bagus..

mcm mana nk tukar bahasa melayu ni ekk?