susu ibu ada k tak

hi moms . sy bru selamat melahirkan anak sy scra czer . tp anak sy kena tahan wad utk on antibiotik 5 hari .. pstu sy nk tnya sy nk df ank sy .. tpi sy tgk sy takde susu n xde bengkak mcm org lain pom smpai basah bju pom ade .. normal k sy xde kluar apa n nnti dpt df anak full ?

1 Trả lời

normal. Sy awal² pun mcm tu. teruskan bagi sampai Keluar susu. Sy sampai melecet puting nk bagi susu Keluar

11mo trước

Mesti kena marmet awak. Kolustrum pada 0-3 hari pekat dia tak meleleh. Kena tekan sikit