mahu kepastian

Assalamualaikum, hye momies.. nk tny ni tengahari td sy ade keluar darah tp xde contraction, baby pn gerak mcm biase jer ni.. skrg sy bru 35 weeks, perlu ke sy ke hospital atau tunggu nanti sakit contraction baru pergi?

1 Trả lời

wassalam hye mommy 😘..kalo drah kerp klua n ttb ade sakit. .mommy bole ke hosp. .mcm sye .tnda drah sblm mnjelang tgh mlm..ttba tgh mlm 2 dtg tnda kerap sakit. .kalo x sakit mommy tgu je dlu. .kkdg doctr mtk blk. .to mommy Pasty kn bby aktf jgk ye