Preparation for second baby

Hai assalamualaikum semua..skrg sy pregnant 5 month anak kedua..kalo pengalaman anak first sy xde susu..mmg xde langsung nk bg baby terpaksa bg susu formula..and masa fistt bersalin ceaser..nak tnya momies smua apa petua nk mkn bagi banyak susu dan mcm mn petua nk mudahkan bersalin..kalo boleh nak la bersalin normal kali ni🥰

1 Trả lời

sama laa saya anak pertama ni daa 21weeks sayaa ada tengok di tiktok untuk senaman senang bersalin dan pembukaan