Ruam Ke Alergi

Assalamualaikum smua mommies. Mo tya baa apa punca baby ni.. Dia elergi tp xtaw apa punca dia.. Dua kali sda jumpa doktor d klinik swasta cakap sama ada sabun atau baju baru.. Hmm.. Bkn makin baik tp makin melarat pula.. Tu ubat yg 2 org dok sy pegi bg sma sy.. Risau sma baby.. Xda juga nangis2 gatal ka apa.. Hmm.. Letak ubat makin melarat pula smpi blkg badan baby.. Tolong sy momies.ni baru anak ptma kurg ilmu masi.. Anak bru 4bulan.Klu ada tips atau apa tolong kongsi.. Makasih.. Ank

Ruam Ke Alergi
28 Các câu trả lời

Sis saya ada jual ubat untuk ruam mcm nhe bole pm sa d no 0169217705 . . Mna2 ibu2 yg ada masalah sma bole pm saya jg , klau anak ssh tdur khaa ada masalah batuk selesma pn bole pm saya