berat naik

Assalamualaikum siape tahu mcm mne nk control makan sedangkn kite tgh selere nk makan.? . check up hari tu berat naik mendadak lepas tu sy ad simpton tekanan darah tnggi jd tiap2 minggu kne p check tekanan. perlu ke sy amik supliment atau control pemakanan sahaja.? boleh share tak?

4 Các câu trả lời

Saya nasihatkan banyakkan minum air kosong , avoid makan nasi slps 8pm dan kurangkan ambil makanan atau minuman with high sugar content

Sama dengan sy..berat bdn sy naek checkup ari tu..so,sy control pemakanan skrg nie..hrap2 trun la nanti n it become normals..

Control pemakanan sahaja.

Kurgkn nasi.