berat naik

Assalamualaikum..saya nk tny td p klinik berat naik sebuln 3kg..ikutkn nurse kta blh naik 2kg ja sebuln..lpas tu saya kena p klinik selang sehari utk check tekanan darah..mcm mana nk control bg berat stabil..sbb saya suka lapar..

2 Các câu trả lời

ada minum susu full cream ke? i ritu bnyk minum susu tp susu full cream tp berat naik 2kg xsmpai 1bulan pon. Rupanya nurse tny ada minum susu? pastu susu apa? Rupanya sbb susu full cream berat sy cepat naik🥴

4y trước

sme lh..lpas tu trus tukar susu

minum jus apple...susu low fat