hb low

Assalamualaikum semuaa..sy dah prengny 7bln lbh nk tnya suggest ape lg selain ubt kk yg Dr bgi iberet folic.utk Naik kan hb cpt..dah 3 bln cek dri 10 trun ke 9.8 last cek smlm.. xnaik2 pelik betul ubt xserasi ke ape..mohon share sape2 yg Tau cara mknan minum ape lg yg ok utk hb naik cpt..next 2mggu lg repeat cek hb..klau xnaik2 lg nk masuk ubt melalui drip..??? xmau laa 2 last choice..

40 Các câu trả lời

sis... sye jenis hb ok, mse msuk 9 bulan je hb drop sikit, trus sye amalakn... minum ubat ngan air jus oren setiap hari. alhamdulillah mse nk bersalin hb sye 13.7

5y trước

sye minum jus oren kotak tu..marigold laa feel frsh laa ...