UPT negative tp bidan kg ckp mengandung da 4 bln

Saya di sah kn hamil oleh bidan,tp masih turun darah setaip bulan.. perlu kah sy pergi scan. UPT negetive #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ya patutnya hari cek tu dah boleh decide untuk pergi scan sis. Dan buat ujian darah atau boleh minta doktor scan dari bawah. Inshaallah lebih jelas tepat keputusannya samada sis pregnant atau tak.

patutnya sis pergi hospital tuk scan. supaya boleh kesan kedudukan baby dan dapatkan rawatan bukan biar jer.

2y trước

sy da pergi scan smlm, tp dic ckp x nmpk kosong.... line putih tu pn x nmpk...sy da pergi jumpa ustaz dan bidan semula.. mereka nasihat kn sy supaya trus jg kesihatan.. mereka ckp takot ade yg sembunyi kn atas sebab keselamatan sy dan baby