Kalau ikot kn skrg da 19 week. Tp hari ni ttba turun darah..

Saya di sah kn pregnant oleh bidan kg sbb UPT masih -v... setiap bln ade spoting dlm 1 ke 2 hari je. Lepas tu xde da... da 4 org bidan sy jumpa semua ckp sy pregnant..tp UPT masih -ve . Perlu ke sy buat scan.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #ibuygstress

1 Trả lời

Ya perlu buat scan di klinik. Dan sepatutnya, dah turun darah tu tak boleh biar puan sebab macam² risiko jika turun darah ni. Samada, kandungan luar rahim atau ancaman keguguran. Terus pergi jumpa doktor harini juga ya puan. Jangan biarkan bahaya.

2y trước

Allahu.. semoga kandungan puan tiada apa² ya. Banyakkan berdoa ya puan. Inshaallah.. Allah maha melindungi.