dilema

assalamualaikum semua, nk tya pendapat, suami sy nk bersama tp sy ckp tgu 12mgu skrg bru msuk 9w , tp kesian dekat die cemana nk buat ye sy xberani, sy xde bleeding ape pun prggnnt ni selamat ke bersama?

2 Các câu trả lời

Klau takda apa2 sejarah pendarahan or uri rendah its okey je nak buat. Tapi kena sopan santun la sbb kandungan masih awal 🤭🤭 Tapi nak pesan jugak, klau sis was-was dan tak yakin nanti susah nak bersama tu sbab 'cecair pelincir' tak keluar, sis yg akan rasa sakit.. so boleh try dulu la.. tapi lepas buat klau ada pendarahan kena pegi check dkt hospital yaa..

Ok je sis in shaa Allah...tp pesan kt suami jgn kasar² ya..sbb usia kandungan masih awl lg..if lepas bersama ade berlaku bleeding boleh segera ke klinik utk cek..mcm sy dr awl usia kandungan ade bersama ngn asben xsmp aty 😅 alhamdulillah ok xde mslh..semoga baik² utk sis n baby 💕