Soalan pelik ?

Hye.. nk tnya.. normal ke tak sejak dr awal khwin smpai skrg dh msuk 6 bln kwin, sy xprnah rse nikmat bersama suami. mula2 kwin dlu nk brsama sgt skit. sy ad tnya kwn, kwn ckp mgkin mse suami nk msuk tu kurg plincir lg. lpas tu kami usahakn byk plincir dlu bru msuk. lpas tu dh xsakit..tp mkin lama dye stat rsa pedih blik. klau sy xthan sy minta suami pncut awal.. tp stakat ni mmg xprnah rse lg nikmat tu mcm mna. sy xnormal kah.. sy xthu nk buat mcm mna lg.. sy kne jumpa pakar ke? fyi skrg sy pregnant 5weeks..

2 Các câu trả lời

Sebelum bersama ada foreplay dulu tak? Klu nk kurangkn sakit foreplay dulu. Bg sama2 teransang,bila dh terangsang akan keluar pelincir semulajadi. Boleh juga masa foreplay tu husband bagi sis klimaks dulu. Nk bersama pun jgn tergesa2, tenang2. Cuba bangkitkn suasana romantis. Klu still kurang pelincir boleh cuba guna pelincir tiruan lube apa tah xingat nama. Kt Watson ada jual klu xsilap.

Bawah kipas ke? Kalau bawah kipas mmg cpt kering balik..

5y trước

mula2 igt sbb bwh kipas jugak.. tp lpas tu kami bwh slimut.. still sama. xde rse rgsangan lgsung mse suami msukkan tu. entahlah.. maaflah tnya dlam page ni pulak.. tp dh xthu nk rujuk kat mana.kot2 ad y ad pgalaman y sama. 😣😣😣