Bersama suami

Nk tnya , sy pregnant 6weeks , and suami mnta bersama , msa bsama tkde bleeding , adakah itu bmakna kandungan msih baik baik saje ? Sbb sblm ni 4weeks pun sy pnah bsama sekali ngn suami , dan tiada bleeding jugak smpi msuk 6weeks ni . Risau juga sebenarnnya tapi kesian juga kt suami . Tapi selagi kandungan tiada apa apa , alhamdulillah 🤲

2 Các câu trả lời

doc kate klau tak pernah gugur boleh je sis bersama.. klau pernah gugur d awal kehamilan baik elak kn..

2y trước

yekee , harap tkdepape ye terimakasih awak

tak pe sis. masa mengandung mmg patut kerap bersama. mudahkan bukaan masa bersalin nanti.

2y trước

yeke alhamdulillah harap okay semua nya ye