masalah kesihatan

hai .. sye eika .. sye nk bertnye .. ade tk dkt sini mcm sye .. sye ade anak sorang berumur 1 thn 1 bln .. then sye da lme ta dtg period .. tp sye sering kencing dan sakit pingang .. mcm mne nk mengatasi masalah mcm sye nie yee

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Full breastfeed ke? Dh check UPT?

6y trước

Tp sye bru test upt .. takde double line pon .. pastu sye p urut bdn .. kebetulan bidan tu ckp sye mcm ade isi .. tu yg sye pelik .. sbb anak 1st takde tanda2 mcm tu