Baby 8 bulan sering geleng kepala

Salam semua, saya nak tanya, anak saya semenjak masuk 8 bulan dia asyik geleng kepala. Geleng kepala yg maksudnya dia xnak tu xpa. Yg ini tgh xde buat apa2, geleng kepala kejap. Tgh duduk geleng kepala kejap. Tgh baring main2, geleng kepala kejap. Ada x bayi macam anak sy?

4 Các câu trả lời

Wassalam.. Sme dgn baby sy.. So far sy tgk dy geleng tu tnda dy dah ngantuk n nk tdo.. Klakar n comel😂. X sure plak klu ad sbb lain sbb x tny dokter lg

Baby sya time dia 4bulan dh geleng kepala😂 kalau dia dgr mama dia sebut geleng cmmfm nya akan geleng kepala😂😂😂😂

ada....maybe sis selalu say nonono sambil geleng kepala...tu dia ikut..

hi