Skincare sesuai

Hi assalamualaikum saya nak tanya skincare apa yg sesuai yaa masa tengah pregnant ni?

2 Các câu trả lời

Skin care organik tnpa bahan kimia.. jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k

5y trước

okayy baik terimakasih 😍

Bedak sejuk

5y trước

Sye since prgnt pon muka breakout. Pdhl sblm ni xde pkai skincare pape. Kulit yg jns normal-dry tros jd oily. So bg sye bedak sejuk je nk bg kulit kurg mnyk. N de la nmpk perubahan tu skit dri muka bnjol2 jrwat. Skrg da rata cuma parut je la take time ckit nk pudar. Tp still cuci n scrub muka. Krim laen2 je xsentuh.