Skincare yg sesuai

Hi mommies ! Skincare apa yg okayy yaa semasa pregnant ? & what ingredients yg perlu kita elak #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

9 Các câu trả lời

bahan yg xboleh pkai tu bahan yg ada dlm skin care timbang kilo like mercury, hydroquinone, retinol, salacylic acid, chemical sunscreen, paraben.. bnyk lg, boleh search kt google. yg safe utk pkai , pkai yg organic like hadalabo.. cth ingredients.. niacinamide, vit c, hyaluronic acid, dan bnyk lg dlm google. utk sunscreen.. better cri yg physical sunscreen(ingredients wajib ada-> titanium dioxide & zinc oxide)

sye time pregnant ni mmg xsuke langsung pkai apa2 jenis skincare 😅. keluar mana2 pun mmg sye xkan pakai 😂. sye cuma guna pencuci muka wardah tu je.

Xsilap sy retinol...aha bha..chemical ssunscreen..selain dri tu xigt dah..tpi boleh je google cek ape ingredients yg safe utk preg mommy. 😊

Em kalau drugstore boleh cari yang no retinol, no paraben or SLS. Contohnya himalaya

hi.. sy mngandung tk pkai sgt skincare. cuma pkai toner wardah je klau rjin

skintific yg kaler biru bole. dgn Y.O.U radiance white

ada list dia. salcylic acid, aha bha, retinol

Sy pakai simple brand..

Check google