Skincare yg sesuai

Apa skincare yang sesuai digunakan ye utk ibu mengandung ni? Breakout teruk muka sejak mengandung. Nak try skincare takut ada yg x sesuai pulak 😭

2 Các câu trả lời

Sy xpakai skincare spnjg pregnant. walaupun awl2 breakout teruk tp makin lama makin ok. klu nk cuba juga blh try plant based punya skincare.

saya pun breakout, tp sy pakai sunscreen je dan pencuci muka. xde pakai yg lain2. pembawakkan, nnti dia ok balik sis.