First Pregnancy

Assalamualaikum. Saya nak tanya adakah ini positif? Saya sepatutnya datang bulan harini tapi saja nak check sebab setiap kali meniarap rasa tak selesa bahagian perut. Tak sangka dapat keputusan macam ni 😍 Kalau betul pregnant, apa yang saya kena buat ye? Ni anak pertama jadi saya taktahu nak buat apa.

First Pregnancy
56 Các câu trả lời

Wa'alaikummussalam. tahniah sis. Btw lepas ni jangan meniarap lagi sebab akan pressure baby dlm perut.