First Pregnancy

Assalamualaikum. Saya nak tanya adakah ini positif? Saya sepatutnya datang bulan harini tapi saja nak check sebab setiap kali meniarap rasa tak selesa bahagian perut. Tak sangka dapat keputusan macam ni 😍 Kalau betul pregnant, apa yang saya kena buat ye? Ni anak pertama jadi saya taktahu nak buat apa.

First Pregnancy
56 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis. jaga diri. asid folid jgn lupa makan.. krna baik utk perkembangan baby..

Maa shaa Allah. Positif ni in shaa Allah. Take care tau. Semoga dipermudahkan segala urusan 🥰

4y trước

Alhamdulillah terima kasih sis 😍💕 Amin

Seronok nya tgok awk positif.. Tahniah kak.. Sye belum ada rezeki lg..bru lps gugur

4y trước

skrg tgah pregnant 4bulan

Waalaikumussalam, insyaAllah positif tu. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

8w boleh da buka buku pink sblm tu call kat kkia, dokumen diperlukan dan tmujanji

4y trước

Baik sis. Terima kasih 😊

Tahniah sis.. Boleh start mkn asid folik.. Pastu buka buku merah before 12w..

4y trước

Baik sis 😊 Tak sabar nak buka buku merah

Alhamdulillah tahniah sis... Semoga diprmudahkan segala urusan sis

Tahniah sis..klau nk kepastian boleh check up kt klinik..

4y trước

Terima kasih sis 😊 Lepas 8 weeks saya checkup kat klinik

Congrats . G buat scan pastu bukak buku pink

waaaa bestnyaaaa 😍 tahniahhhh and jg dri yeeeee

4y trước

Alhamdulillah terima kasih dan jaga diri juga sis 😍