Bersalin czer

Assalamualaikum, nak tnya...ada dak ibu2 yg bersalin czer? Nak tnya pendapat tentang "cara merancang slps bersalin".....apa pendapat kalian, boleh share dak apa pilihan kalian....saya bersalin twin secara czer..ank sulung xtahu sgt, tgh fikir psl ni....harap kalian dpt bantu saya.... Risau, sbb haritu ada drh beku sikit terpaksa bukak balik jahitan...dah seminggu cuci luka. Alhamdulillah harini dah jahit semula....

18 Các câu trả lời

mcm sy last czer 2017..plan sendiri je..skang pregnant no4 masuk 12w.. no3 umur 5 tahun..memang dr 1st baby plan sendiri..tp kalau plan sendiri kene dua2 kerjasama..kene tau waktu subur sekali..

2y trước

lpas habis pantang sis bersama suami mcm mna ye?kan merancang sndri..