Doktor suruh pilih czer atau normal

Saya pregnant anak 1st. Umur Sy 43 tahun. Dah TTC 18 tahun. Saya ada diabetes on insulin. Berat baby saya normal. Doktor suruh buat pilihan nak bersalin czer atau normal. Doktor ada terangkan risiko kedua-dua nya. Apa pendapat kalian #pilihczerataunormal

2 Các câu trả lời

tak boleh bagi pendapat sebab tak tahu apa basis doktor untuk suggest csec as an option in the first place. kami tak tahu complete history puan jadi tak boleh nak tolong buat suggestion apa2. apa risiko apa benefit both options yg spesifik untuk puan kami semua tak tahu. seeloknya puan cari doktor2 O&G lain kalau rasa perlukan 2nd 3rd opinions.

ikut yg mana paling kurang risiko.