keputihan

Assalamualaikum nak tanya.. Macam mana nak rawat keputihan yang berwarna kuning kehijauan tahap gatal miss v dah skrg sblm ni x gatal just warna ja kuning2.. Skrg dh gatal miss v pastu tak de bau busuk pon.. Maaf agak kotor bunyi nya.. Sapa macam saya.. Kalau jumpa doktor akan buat ujian pap semer kaa??? Ke ada petua lain2.. Masa preggy anak 1st keputihan saya jadi di termester 3..tp skrg termsester 1 dan 2 dah jadi keputihan teruk.. Bahaya x dekat baby??? #preggy18w6d #secondbaby

15 Các câu trả lời

Refer pada doc sis,,saya hari Ahad ni Dh start masuk ubat dri bawah,Sebb GBS..Dh 35weeks baru detec..

4y trước

Yeke Allah tkot lak sbb simple dh ambil tp keputusan xtw agi ubt dh msok bwh tuk hilangkan keputihan tu alhamdulillah dh hilang dn xde gtal dh.. Hrp keputusan pn baik2 aja