keputihan

Assalamualaikum nak tanya.. Macam mana nak rawat keputihan yang berwarna kuning kehijauan tahap gatal miss v dah skrg sblm ni x gatal just warna ja kuning2.. Skrg dh gatal miss v pastu tak de bau busuk pon.. Maaf agak kotor bunyi nya.. Sapa macam saya.. Kalau jumpa doktor akan buat ujian pap semer kaa??? Ke ada petua lain2.. Masa preggy anak 1st keputihan saya jadi di termester 3..tp skrg termsester 1 dan 2 dah jadi keputihan teruk.. Bahaya x dekat baby??? #preggy18w6d #secondbaby

15 Các câu trả lời

jmps dok nanti dia akan bg ubat...selain tu kene jg kebersihan miss v,minum air putih bnyk

kalau dah teruk warnya kena jumpa doc sis. tu bukan biasa dah tu.

4y trước

ameen.

Bahaya sis. Sila refer doc ye. Nanti doc bagi ubat.

4y trước

Erm biasanya kena kurangkan manis2. Kerap cuci miss v. Tapi memang kena refer doc jugak sis.

Dah jumpe doc? Slalunya on antibiotik kan..

4y trước

Dh ubt pn dh dpt alhamdulillah dh hilng

better jumpa doctor sis