jadual harian 3tahun

assalamualaikum. Nak tanya. Daily rutin mommy utk y ada anak 3tahun macam mana ya? Sbb tahun depan nak hantar sekolah dah. Preparation apa y perlu ya? Sbb kata org umur 3tahun paling banyak ilmu y diserap berbanding masa umur 5tahun ke atas.

6 Các câu trả lời

mksd sis daily rutin yg mcm mna..learning dia ka atau mcm mna hihihi

5y trước

Ya. Mcm jadual aktiviti harian dari pagi sampai tido. Sbb xtau nk bagi hero ni aktiviti apa. Masa dia kecil awal2 dulu bagi main y puzzle bentuk2. Skrg dah 3tahun. Dia pn x berapa minat main puzzle tu dah.