Anak sy OKU umur dah masuk 3tahun 5bulan

Hai mommy semua, sy nak tnya tentang susu durgo yg anak sy minum skrg ni..ank sy dh berumur 3tahun 5bulan..tpi masih lagi minum susu dugro 1-3tahun..dan skrg ni anak sy kdg2 je nk minum susu selebihnya klau sy buat selalunya mesti akan buang sbb dia taknak minum dah..perlu ke sy tukar pd susu dugro berumur 4-6 tahun keatas ye skrg ni..kdg2 buntu jugak sy dibuatnya.. #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

mmg kne minum dugro je ke..sebab klo ank sy da xske, sy tukar brand lain atau brand same, rs coklat. mcm ank sy, ms dia 3thun sy dh bg mnum fernleaf calciyum 😁 yg vanilla tu rs dia sgt sedap. sy pn suke😁 dia boring vanilla, sy tukar coklat..

2y trước

tq awk..risau nk bg susu coklat sbb ank sembelit teruk kena mkn ubt dan kdg2 terpaksa cucuk ubt bontot org dewasa dri hospital yg dokter bg