umur berapa boleh minum

siapa tau ya... susu ni umur berapa boleh minum? 3tahun boleh minum ka

umur berapa boleh minum
4 Các câu trả lời

susu ini 6 tahun keatas ya. sy pun baru perasan dia ada tulis dekat belakang plastik. tpi kecik je tulis. huhu

Saya pernah bagi anak minum fernleaf ms umur 2y.tak serasi dgn dia.sembelit..

xsesuai ni

Fernleaf? Bila beli susu kena check sma ada dorg letak "step 1" umur 0-1tahun.. "step 2" umur 1-3tahun.. mcmtu.. Klu tidak ada ni.. mksudnya ssu ni tdak ssuai utk kanak2 dbwh 12tahun

5y trước

Klu mcm tu bg minum susu 😊