dah 4bulan tapi perut masih kecil

Assalamualaikum na tanya masa preggy 4bulan perut memang kecil ke. sebab sekarang nie saya dah 4bulan baby first tapi perut masih kecil tak ketara ramai tanya kenapa kecil tak ketara macam tak mengandung jea. terkadang terasa jgak apa orang cakap.risau pun ada takut baby kena apa2😣

27 Các câu trả lời

Saya dah 7 bulan pun still org persoal betul ka mengandung...abaikan jer sis melut org sekeliling....janji doktor kata baby & ibu sihat ja..