dah 4bulan tapi perut masih kecil

Assalamualaikum na tanya masa preggy 4bulan perut memang kecil ke. sebab sekarang nie saya dah 4bulan baby first tapi perut masih kecil tak ketara ramai tanya kenapa kecil tak ketara macam tak mengandung jea. terkadang terasa jgak apa orang cakap.risau pun ada takut baby kena apa2😣

27 Các câu trả lời

Saya 6bulan baru nmpak.. Tu pun Org kata perut xbesaq sngt.. Tpi Last2 baby klua besaq.... Aslkn baby sihat sudah.. Abaikn kata org

saya memula mcm tula.. lepas 5bulan lbh hambek dah org ingt sarat sbb beso hahaha relax je as long doc ckp baby ok smua.. so ok je

Relax la sy nk masuk 5 bulan xnmpknpun jgk..bil scan elok je bby besar..insyallah semuanya baik2 sjaa..doa baik2..ckp baik2

Biasa lah tuh sis , normal . Saya masa pregnant pun macam tuh jugaa.. Dah masuk 8bulan pun orang kataa macam 6bulan

Normal laa mulut org. Sy dlu 8 bulan still org ckp perut kecik. Ada ckp perut besar mcm kembar. Mcm2 laa. Hahaha

sy tengah tggu masa nk bersalin je .. tp ramai dok tny knp tak nampak sgt baby bump 😅😅

Sama la sis, 4 bulan dan perut kecik juga. Normal la sis, ada orang 6-7 bulan baru nampak

saya dah masuk 6 bulan baru nampak perut.. awal2 orang pun tak sangka kata pregnant

ok lh tu perut saya masa 4 bulan dh mcm 6 bulan punya besar. asal kn baby sihat.

Jgn kisah apa org ckp. As long as pembesaran baby normal dan sihat dah memadai.