hampir 4bulan tapi perut kecil

hi nak tanya, normal ke hamil hampir 4bulan tapi perut masih kecik, rasa down bila orang kata perut kecik je ermm

5 Các câu trả lời

sama la kita sis 😅 saya dh 16week lebih perut kecik mcm tk pregnant ja . baby first hehe.. mngkin sbb saya kurus and tinggi jgk kot 🥴 . kdg pun risau baby kt dlm okay ka tak, tpi setiap kali scan dr kata baby okay, besar ikot week dgn betul and tkda masalah.. rasa lega jgk alhamdulillah.. cuma tula.. baby bumb ja tkda lagi 😁

Sy pregnant 8 bulan pun perut tak nampak 🤣. Masa serah diri org ingat sbb gdm/bby kecik padahal dh overdue. Alhamdulillah bby lahir pun sihat, 3.4kg Tak perlu over thinking psl saiz perut tu, yg penting kat dlm tu baik2 sahaja. Tugas ibu jaga makan minum, mental health, daily activity.

awak first time nk jadi mom ea ?. sama laa mcm sy. perut kecik dh masuk 4 bulan. risau jugk kekadg pikir baby okey ke tidak dlm perut 😂.

Sye 4 bulan mcm tak mengandungpun . 😂 anak ikt size ibunye sis . Aslong sis makan ubat mnum susu . Jgn risau sgt

Baby bump tu kan aurat, eloklah tak nampak asalkan baby dalam perut sihat dan aktif tu dah cukup.