Cium Newborn

Assalamualaikum mums, nak tanya, mcm mana ya kita nk ckp secara baik dgn org2 yg exsited, bru settle bersalin and keluar wad terus ambik anak kita and cium pipi bagai, saya risau dgn keadaan skrg mcm2 penyakit ada, doc pun ada nasihat jgn bg org cium baby nw sbb nw masih lemah, bibir kita ni mcm2 bakteria ada tmbh2 lg yg jenis pakai makeup tebal semangkuk tu, blh beri penjelasan mcm mana?

14 Các câu trả lời

Sekarang macam2 penyakit ada.Elakkan pelawat.Bila baby da besar sikit baru terima pelawat😀👍🏻

2y trước

betull 👍👍

sya pantang kampung tak Ada sape yg Thu kecuali adik beradik sya diorng blik kmpung

2y trước

saya dh tkde mak, tinggal mak mertua je ada skrg, mertua saya baik je cuma ada certain perangai yang susah utk saya terima, sbb mertua saya ni jenis keras kepala semua kena ikut dia je 😭

Saya bgtau jaga SOP je.

2y trước

❣️all the best & sayangi diri

Minta maaf awal2

2y trước

susah if dh minta maaf tp still ada yg terasa and fikir negatif