CL selepas bersalin

Saya nk tnya brpa lama CL yg kita ptut ambik selepas bersalin.. sy xtau brpa lama CL prlu berada dgn sy dan baby bru lahir.. sy risau ada org kata rugi ambik 2 minggu or sebulan sbbkn ada checkup dgn kk and mcm2.. blh share pengalaman x? #firstbaby

1 Trả lời

seminggu pun okay dah. mntk budi bicara CL tu utk datang lewat sikit kalau ada check up baby. Sy buat mcm tu. jgn req mcm tu dgn company dia pulak. pm CL tu terus