Anak kerap nangis

Assalamualaikum mummy. Tolongggggg. Sape anak2 mummy kt dalam nii makin besar makin kerap sgt nangis. Setiap kali nk tido mesti nangis mcm kena pukul. Lagi2 mlm. Ya allah, da tido pon bangun nangis mcm kena pukul. Kdg2 menguji kesabaran jgk termarah sebab xtau dia nangis nak apa. Sakit perut tak. Dia mcm tu sejak nak masuk 9 bulan hari tu. Fedup jgk kdg2 asyik nngis jee. Ada tak yang alama benda sama 😩

4 Các câu trả lời

Sleep regression ni normal. Cuba semak aktiviti seharian anak. Kalau terlampau penat atau tak cukup tidur, memang akan meragam.