Ingin tahu

Anak suka nangis kadang macam takda sebab . Memang menguji kesabaran ibu 😪 . Nangis kuat pula tu macam kena dera . Ya Allah memang betul² menguji sungguh . Anak setahun 7 bulan . Mungkin lagi nak membesar lagi macam² ragam . Kenapa ye ? #firstmom

3 Các câu trả lời

Huhu. Ank saya pon 1y 7m. Sebijik mcm ank awk. Sngt menguji kesabaran. Huhu. Lagi kite tngh tunggu hari nk beranak ni ha😂 Cara saya, biarkan die nangis. skali skale saya try pujuk. Kalau die masih xnk n nk nangis lgi. Saya biarkan je sampai die dtg kt saya sendiri atau saya pujuk, die dtg

3t trước

Allah. Klau pjj saya jdi no komen. Huhu. Kuatnye mommy yg pjj ni. Hadap layan kerenah ank sorg ii. Xpe mommy. Slow ii cuba fahamkn si kecik. Saya selalu buka qunut nazilah n surah insyirah tiap pagi

sbb anak nangis? x dpt barang ke merengek nak mak dye ke? sye surirumah snang triggerd klu anak nanges nie.. jd sye cbe elakkn dr dye nangis.. pujuk dye ke, distract dye ke.. sblum dye nangis kuat2 la

maybe ada kot yg tak kena, dia tgh nak lepaskan perasaan dia yg dia dari nges , or nak phtian ibu dia ka

3t trước

Mungkin laa kan . tambah kita ni dah pjj dengan encik suami . haishh laa hari² ada ja peel baru dia . sabaq ja laa ibu . kadang sekali dengan ibu menangis 😂