ank masih mengempeng?

Assalamualaikum momys semua, saya dah 39weeks 4days hari ni.. tp masalahnya saya ada ank yg berumur 2tahun 7bulan yg masih aktif mengempeng.. nk tanya momys2 semua ade tips x utk masalah sy skang ni, mcm2 cara dh guna tp x berhasil.. adik dia xlme lagi dah nk keluar..??, ade tak ibu2 dlm ni, mengalami situasi mcm saya...? Tq?

16 Các câu trả lời

Sma la kita sis.. skrg sy tgh preggy anak ke2 bru nak masuk 30weeks. Anak 1st umur 2 tahun 4 bulan masih mengempeng bila wktu nak tido.